Hanne Barløse 25 års jubilæum

Kære bestyrelse, ansatte og frivillige kolleger.

Tusind tak for så mange af jer havde mulighed og lyst til at deltage i mit 25-års jubilæum. I var alle med til at gøre det til en fantastisk dag for mig. Tak for overvældende mange gaver, fine ord og sjove indslag.

Jeg er glad, for nu er jeg indehaver af min helt egen pussyhat, som jeg gerne viser frem.

Håber vi finder lejlighed til at bringe pussy-hattene frem igen i fællesskab alle sammen.

En helt særlig tak til Kisser for at heppe på mig, så jeg fik taget mig sammen til at invitere min familie, venner, “gamle” KC-folk både her fra RKC og udefra. Deres deltagelse var med til at gøre dagen endnu mere fin for mig. Jeg har på dagen og efterfølgende fra dem fået mange tilkendegivelser om den særligt gode ånd og stemning, de mærker her hos os.