Weekendkursus

Vi har været på weekendkursus. Det var et par rigtig dejlige dage. Sigurd og Simon fra VI NATUR tog os med rundt i skoven, hvor vi blev introduceret til at opleve naturen og skoven med et større
nærvær. Vi mærkede på træerne, smagte på brændenælder, stegte dadler, ost og bacon på bål. De fortalte om ny forskning og viden om træernes liv; at træer kommunikerer. Hvor vigtig naturen er for vores velbefindende. Så endnu en gang blev vi bekræftet i hvor godt det er for vores krisecenter, at vi har fået vores fantastiske have.

Søndag underviste Dorte Holmberg i konfliktforståelse og konfliktarbejde. Det gjorde hun på en super god måde, så de forskellige følelser, reaktioner og behov blev anskueliggjort i konflikterne, nemmere at forstå for os således, at vi kan agere i dette felt med større indsigt.

Vi var heldige med vejret. Lørdag hvor vi var ude hele dagen, havde vi tørvejr og en del sol. Og Skælskør Lystskov er et utrolig smukt sted.

Lørdag aften fik vi en dejlig middag.

Hanne fik 25 års nål på sin elefantorden. Randi og Valborg fik deres elefantorden for at have været i krisecenteret i 10 år.